Ursakta mig, men jag är full
Det är inte någonting ovanligt men förståeligt normarlt idag. Det är normalt stress som dåförtiden kommer övermäktig.  Det är trevligt at underlätta de här med lite svensk övning. Slutresultat kan  vara förskräcklig men det är  lustig i alla fall.
Minulla on vanha ystävä
Kuinka ollakkaan, pitkän ajan jälkeen ajattelin yllättää yhden vanhan ystäväni. Hänellä oli ennen tapana soittaa minulle pikkusievässä ja jutella niitä näitä lämpimikseen, odottaessan seuraavaa olutta. Kyllästyin, enkä ole muutamaan vuoteen jutellut mokoman kanssa. Harmi sikäli, että olen toki usein miettinyt mitä hepulle kuuluu. Tänään saapui viimein se päivä, jolloin ajattelin toteuttaa pitkään suunnitellun puhelun. Ei mitään maata mullistavaa, sinällään. Juteltiin niitä, näitä. Kaivinkoneista, Tallinnan matkoista, jouluviinoista ja mökkeilystä. Ihan triviaalia läpäinheittoa sinällään. Pikkumukavaa, harmitonta ja siksi juuri niin harvinaista. Noh, mitä itse kertoisit elämästäsi hepulle, jonka kanssa olet viimeeksi jutellut muistatattoman kauan sitten?
Monta kaipuuta ja Joulu ovella
Pyh ja Pah, sovitiin lasten kanssa kesälomalla. Silloin oltiin vapaalla, allas oli hyvä ja aurinkoa riitti.  Nyt on syksy ja herkkä sydän itkee suolaisia kyyneleitä kun tytär ei käy koulua, tai heittää "haista paskaa" silmille. Pojalle ei käy työharjoittelu ja töissäkin vielä vittuillaan. Noh... kaikella rajansa. Kyllä aikuinen pärjää. Perkeles...

Joulu, tule hopea ja pelasta.
Anna valoa ja apetta.
Vähennä köyhän velasta.
Anna jo huomiseen toivetta.

>Spö<